Grand Mall Varna
Работно време:
Магазини: 10.00 – 21.00 часа
Кино, забавления, ресторанти: 10.00 – 24.00 часа
Контакти
Адрес: Варна, ул. Андрей Сахаров 2
Телефон: 0700 33 939
E-mail: information@grandmall-varna.com
Facebook: www.facebook.com/GrandMallVarna

Grand Mall е най-големият и най-посещаван търговски център във Варна. Обширните му светли пространства се разпростират на над 150 000 кв. м обща разгъната застроена площ, търговските площи са над 50 000 кв. м, а магазините - повече от 220. Удобство за посетителите осигуряват над 1 700 паркоместа.
Grand Mall е и най-близко намиращият се до центъра на града мол. Уникалното разположение на търговския център с бърз достъп от Летище Варна, Автогара Варна, ЖП гара Варна и основните забележителности на града улеснява шопинга на многобройните посетители.
Grand Mall е №1 модна дестинация за гостите на Варна и курортите Св. Константин, Златни Пясъци, Албена, както и за целия Северо-Източен регион на България. Единствено в него могат да се открият големите световни модни марки като H&M, Zara, Bershka, Playlife, Pull and Bear, Humanic, Calliope, Stradivarius, Douglas, Marlboro Classic, Bata, Camper, Sport Vision, Intersport.
Търговският център предлага разнообразие от заведения за бързо хранене, изискани ресторанти, кафенета и сладкарници. Помислено е и за най- малките като е изграден и голям детски кът, който разполага с множество съоръжения за игра на децата.
Grand Mall разполага с единствения в България IMAX самостоятелен кинотеатър. IMAX залата във Варна е единствена в България, която е оборудвана с най – новата IMAX 12-канална осзвучителна система - Immersive sound, която предлага на зрителите върховно киноизживяване.Полезна информация
Забавления
Туризъм
Плажове
Ресторанти
За деца
Нощен живот
Пазаруване
Голф
Събития
Такси и автобуси
За спешни случаи
Rent a Car
Трансфери