Mall Varna
Работно време:
Магазини и детски център: 10.00 – 22.00 часа
Кино, забавления, ресторанти: 10.00 – 01.00 часа
Контакти
Адрес: Варна, бул. Владислав Варненчик 186
Телефон: 070013111
E-mail: nikolov@mallvarna.bg
Facebook: https://www.facebook.com/Mall-Varna

Мол Варна е един от най – посещаваните търговски обекти във Варна и региона, осигуряващ разнообразни възможности за прекарване на свободното време, пазаруване и развлечения, подходящи за всяка възрастова група.
На територията на Мол Варна функционорат близо 150 търговски обекта, в които се предлагат стоки на повече от 300 световноизвестни марки, както и редица атракции, превръщащи престоя в комплекса в истински преживяване.
Детски център Capella Play съчетава изобилието от игри и атракции за най – малките с кулинарното майсторство на изиската кухня и решават вечния родителски проблем на кого да поверим децата си.
В търговския център ще намерите луксозни кафенета, сладкарници с домашен уют и вкус и множество заведения за бързо хранене.
На територията на Мол Варна се намира един от най – модерно оборудваните филмови салони във Варна. Кино „Арена“ разполага с 8 зали с 1300 места и 3D кино.
В Мол Варна ще откриете още зала за тенис на маса, училище за танци и своеобразен пазар, който възкресява духа на градска чаршия от 19 век.Полезна информация
Забавления
Туризъм
Плажове
Ресторанти
За деца
Нощен живот
Пазаруване
Голф
Събития
Такси и автобуси
За спешни случаи
Rent a Car
Трансфери