Общи условия

Общи условия

Настаняването е възможно от 14:00 - 23:00 часа, а ако желаете по-ранен час за настаняване е необходимо предварително уточняване с отдел Резервации.

 

Напускането е до 12:30 часа, а ако желаете по-късен час за напускане е необходимо предварително уточняване с отдел Резервации.

Анулиране/предварително заплащане: Правилата и условията за анулиране и предплащане се различават за отделните типове апартаменти.

 

Настаняване на деца и допълнителни легла: Максимум капацитет от допълнителни легла в една стая е 1.

Всяко допълнително легло или бебешко креватче се предоставя по заявка, която трябва да бъде потвърдена.

Разходите за допълнителни услуги не се включват автоматично в крайната цена, а подлежат на отделно заплащане по време на престоя.

 

Домашни любимци: Домашните любимци са забранени.

 

Хранене: Не е включено в цената на стаята и към настоящия момент не се предлагат възможности за изхранване в комплексите.

 

В стаите и общите части на комплекса не е разрешено да се пуши.

При констатирано нарушение, се начислява такса за допълнително почистване в размер на 100 лв.

 

Компанията не носи отговорност за откраднати вещи от стаите или общите части на имотите, както не поема отговорност за щети, причинени от трети лица.

 

Гостите в нашите имоти са задължени да спазват общоприетите норми на добро поведение по време на престоя си. Всички разходи за причинени материални щети към комплекса се дължат от клиента.

 

Анулиране: В случай, че решите да анулирате или да промените вашата резервация в срок до 60 дни, преди дата на пристигане се дължат 30 % от общата цена на резервацията.

При анулиране или промяна на резервацията при по-малко от 60 дни, до датата на пристигане, или в случай на непристигане се дължат 50 % от общата цена на резервацията.

 

Предплащане: 30 % от общата сума може да бъда таксувана по всяко време след резервацията. 20 % от общата сума може да бъде таксувана най-малко 60 дни преди датата на пристигане

Цените са в лева на помещение на вечер с включен ДДС, паркинг /при налична възможност/, почистване при настаняване и напускане на помещението и поддръжка на общите част.

Цените включват курортен данък.

Сумите за заявени, но неизползвани услуги не се възстановяват.

При настаняване се изисква да оставите задължителен депозит в размер на 100 лв. (сто лева) на помещение. Депозитът се връща в денят, в който се напуска комплексът, след като бъде извършена проверка на изправността и състоянието на апартамента.

 

Резервации:

 

В резервацията трябва да бъдат посочени имената на гостите, периода, видът и броят апартаменти, както и броят на възрастните и децата, телефон за обратна връзка и допълнителни уточнения от страна на гостите.

 

В срок от 5 дни се получава писмено потвърждение на резервацията, в която е посочен и резервационния номер.

 

Резервации се приемат само в писмен вид по факс или e-mail:

 

Телефон:

Факс:

e-mail: office@guest.bg

 

Начини за плащане:

  • По банков път:

Банкова сметка в (лева, евро):

IBAN

 

  • Чрез дебитна или кредитна карта: VISA, MasterCard, Maestro

  • Чрез PaypalПолезна информация
Забавления
Туризъм
Плажове
Ресторанти
За деца
Нощен живот
Пазаруване
Голф
Събития
Такси и автобуси
За спешни случаи
Rent a Car
Трансфери