Отдаване под наем

 В нашите имоти вие можете да бъдете собственик на апартамент и едновременно с това да получавате приходи от него. Ние можем да поемем грижите и отговорностите по управлението на вашите имоти, в случай, че желаете да се възползвате от тази услуга.

Нашата основна мисия е да предоставим персонална грижа и пълен набор от услуги на всеки един посетител или собственик на имот в комплекса, така ча да изградим взаимно доверие и да ви накараме да се почувствате като най-ценния и важен гост.

 

Можем да ви предложим цялостно управление на вашите имоти

Тази опция ще ви гарантира спокойствието, че имотът ви се намира в сигурни ръце и че ще получите оптималната доходност от вашата инвестиция. Срещу заплащане на определена такса – фиксиран процент от наема на вашия имот – ние ще промотираме и управляваме вашето жилище, ще следим за правилното използване на имота и за покриването на всички разходи, които са направени от гостите.

От вас се очаква единствено да ни посочите предварително времевите периоди, през които имотът ще бъде ползван лично от вас или вашето семейство, както и периодите, през които желаете да бъде отдаден под наем на други гости на комплекса.

 

 В СЛУЧАЙ, ЧЕ ТЪРСИТЕ ДА НАЕМЕТЕ АПАРТАМЕНТ 

Ние разполагаме с апартаменти, които могат да бъдат отдавани под наем и са подходящи както за дългосрочно /сезонно/ наемане, така и за по-кратки престои.

Ако планирате по-дълга почивка през активния летен сезон или често ви се налага да търсите подходящо място за отсядане в град Варна или в близост до града – дългосрочното наемане на апартамент в наш комплекс би било една много добра алтернатива за вас. Всеки един апартамент разполага с всичко необходимо за да гарантира вашият удобен престой, което е несъизмеримо в сравнение с възможните варианти за наем на квартира или хотелска стая.

Ние може да предложи различни видове апартаменти, които в най-пълна степен да отговарят на вашите нужди и потребности. Те се различават, както по големина и разположение в комплекса, така и по стила на обзавеждане и оборудване в стаите.

Нашата основна цел и мисия е да ви предложим удобството, което бихте имали в собствения си дом, като пресъздадем в най-голяма степен домашния уют и непринудената атмосфера. Това е и основното предимство на апартаментите предлагани от нашата компания.

Интериорът е изпълнен по начин, който запазва помещенията просторни и светли, като е обърнато специално внимание на всеки един детайл, с единствената цел да се осигури комфорт, удобство, и възможност за пълна релаксация.

Всички помещения са напълно оборудвани – кухненските боксове разполагат с хладилник, печка, котлони, микровълна фурна, кана за топла вода, кафе машина и кухненска посуда и прибори; банята е изпълнена във вариант с душ кабина или вана. Към всеки апартамент има и тераса, като голяма част от апартаментите са с изглед към морето.

По време на престоя си в апартаментите под наем, гостите могат да ползват безплатно безжичен интернет във всички стаи, паркоместата на комплекса, а също и различни допълнителни услуги срещу определено заплащане.

 

 Полезна информация
Забавления
Туризъм
Плажове
Ресторанти
За деца
Нощен живот
Пазаруване
Голф
Събития
Такси и автобуси
За спешни случаи
Rent a Car
Трансфери